Juha Perāneva

portfolio

Juha Perāneva / Art Director


Olen kokenut visuaalisten linjojen vetäjä. Rehtinä Keski-Pohjanmaalaisena olen tottunut pitämään pikselit suorassa ja siistinä. Pidän pelkistetystä ulkoasusta yhdistettynä selkeästi informoituun ja vaikuttavaan sanomaan. Hyvin suunniteltu ja ihmisiin vetoava idea luo hyvän pohjan onnistuneelle mainosviestinnälle. Lopuksi vielä viimeinen pensselin silaus ja avot. Tärkeää on näyttävä lopputulos. Viihdyn hyvien tyyppien ja osaavien tekijöiden seurassa ja suksin rehdillä otteella markkinointiviestinnän latua pilke silmäkulmassa. Vedän selkeitä ja ytimekkäitä visuaalisia linjoja ajatellen aina pintaa syvemmälle. Asetan tavoitteet korkealle ja jalat matalalle, sillä jäljen on oltava hyvää. Pyrin olemaan kartalla visuaalisista nykytrendeistä, imagomainonnasta ja vuorovaikuttamisesta.

Art director

Työnskentelen Mainostoimisto Propagandassa AD:na ja teen myös jonkin verran videotuotantoa. Suunnittelin Pohjoismaiden suurimmalle Youtube-tapahtumalle, Tubeconille vuoden 2015 ja 2016 visuaaliset ilmeet. Olen vastannut Opasmedian visuaalisesta linjasta ja asiakkaille suunnatusta markkinointiviestinnästä. Minulla on kokemusta myös konsepti- ja palvelusuunnittelusta. Olen toiminut myös graafisen tuotantotiimin vetäjänä.

Pidetään imago koholla ja tyyli kunnossa.


yli10vArt Direc­torina
2008 -
noin3vTeam leaderina
2008 - 2011
yli14vGraafi­sena suunnit­telijana
2004 –
yli15vKokemus­ alalta
2003 -


Tulosta tästä CV (pdf)


Juha Peräneva / juha[a]peraneva.com / 0viis0 5455244

Seuraa Instagramissa

Olen parhaimmillani

...kun kyseessä on digigrafiikka, Photoshop, infografiikka, responsiiviset leiskat, logosuunnittelu, printtigrafiikka, yritysilmeet, konseptisuunnittelu, haasteet, joukkuehenki, ideointi ja luovuus.


Olen hyvä myös

...näissä asioissa: asiakkaat, messuaineistot, team leading, organisointi, brändäys, somegrafiikka, käyttöliittymät, html/css, teippaukset, asiakkaat, sisällöntuotanto, ihmiset ja arvot.


Olen kiinnostunut

...myös seuraavista asioista: videotuotanto, valokuvaaminen, trendit, imago, brändit, tunteet, ensivaikutelma, vuorovaikutus, suhteet, menestyminen sekä urheilu, jalkapallo, kuntosali, matkustelu, musiikki, elokuvat ja kitaran soitto.

I've had the pleasure to work with Juha for almost ten years. Juha is a visual thinker and trustworthy co-worker. He delivers what is promised with icing on top. His graphical ideas are clever, designs are sleek and clear. He can adapt to very different kinds of visual themes - and I've seen thousands of them. I've always had it easy to get to the same frequency with Juha and make some awesome products.Toni Nummela / Digi planner / Suunnittelutoimisto Mera Oy

Juha on ollut pidetty henkilö työyhteisössä ja voin lämpimästi suositella häntä vastaaviin ja vaativampiinkin tehtäviin.Jakke Vyyryläinen / VP / Lemonsoft Oy

Suosittelen.Kaj Valve / F9 Distribution Oy / Varsta Software Oy / Hobbydeed Oy